Andning / Breathwork


Andning / Breathwork"No matter what you eat, how much you exercise, how skinny or young or wise you are, none of it matters if you´re not breathing properly"


-James Nestor

(author of Breath)Coachad andningHur många av dina ca 25.000 andetag per dag tar du medvetet? Och hur många av dem kan du utföra på ett optimalt sätt, utifrån de situationer du befinner dig i?


Detta samtal är till för dig som vill bli mer medveten om och utveckla din andning. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och eventuella problematik, för att sedan balansera dem med dina unika förutsättningar. Därefter får du individuellt anpassad guidning och lämpliga övningar att arbeta med. Vi coachar alltifrån stressade småbarnsföräldrar till högpresterande elitidrottare.Pris


700 kr för 50min
Andning i gruppVi guidar gruppen genom ett andningspass bestående av välbeprövade och effektfulla metoder. Givetvis anpassas varje pass utifrån gruppens egna önskemål och behov. 


Att andas tillsammans i grupp är ofta en fin och effektfull upplevelse. Människan har använt andningens kraft för ökad tillit, gemenskap och samhörighet i årtusenden, och vi är många som helst utför vissa andningstekniker i grupp snarare än på egen hand. Pris


På begäran. Var god ring! 
Vänligen observera att vi inte erbjuder andningssessioner till barn under 8 år eller till personer med någon av följande kontraindikationer:


  • Kol
  • Epilepsi
  • Hjärt/kärl-problemVänligen observera att inga av företagets tjänster har för avsikt att vårda eller behandla någon form av sjukdom eller ohälsa! Vi erbjuder enbart friskvård och rekommenderar personer med nedsatt hälsa att i första hand uppsöka läkare.Observera att vi endast tar emot förbokade besök.

Copyright © 2020