Om oss

Annie Klingsdal

SAMTALSTERAPEUT (STUDENT)

KROPPSTERAPEUT & MASSÖR

ANDNINGSINSTRUKTÖR

STRESSPEDAGOG

För ungefär tio år sedan befann jag mig i en livskris. Tänk om någon sagt till mig då: "Om tio år från nu kommer ditt liv vara helt annorlunda. Du kommer leva sunt och må bra. De fysiska och psykiska krämpor som du känner nu kommer vara borta. Sömnproblemen likaså. Du kommer att ha lämnat ditt kontorsjobb, skaffat dig bra utbildning och startat eget. Därigenom kommer du arbeta med att hjälpa andra som också vill må bättre. Då kommer alla dina livserfarenheter vara din främsta tillgång och gåva. Om du väljer att jobba ihärdigt och beslutsamt i tio år framåt, kommer allt detta att bli till sanning".


-Tveksamt om jag hade trott på det då. Men nu är jag här och allt detta ÄR sant. Jag känner mig lyckligt lottad som kunnat göra denna resa och nu är det min tur att stå till tjänst för andra som vill gå sin väg och upptäcka sin potential.

 

Daniel Fernholm

KOST & TRÄNINGSRÅDGIVARE

ANDNINGSINSTRUKTÖR

HÄLSOCOACH

MASSÖR

Tänk att en armbåge i huvudet kan förändra så mycket. När min ishockeykarriär fick ett abrupt slut och livet ställdes på sin spets, frågade jag mig själv: Vad är egentligen hälsa på riktigt? I flera år har jag fördjupat mig i detta ämne och studerat både mig själv och andra. Denna resa har även lett mig till att börja arbeta med friskvård och personlig utveckling. För mig är det viktigt att arbeta förebyggande och målbaserat. Samt att tänka långsiktigt och jobba med inställning.


Favoritcitat


“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift”


-Okänd

Copyright © 2020